Majoitus

Majoituksen voi valita alla olevista kolmesta tapahtuman sopimushotellista. Varaukset voi tehdä helposti ilmoittautumisen yhteydessä ja varmistaa sopiva majoitus tapahtuman aikana. Kaikki ilmoittautumisen yhteydessä varattavien huoneiden hinnat ovat Hansel-sopimushintoja. Hotellien sopimuskiintiöt ovat voimassa 31.7. saakka, tämän jälkeen majoitus on varattava erikseen suoraan hotellista. Kiintiöön on varattu joitakin huoneita jo 16.8. saapuville.

Nordic Art hotel Lasaretti

Yhden hengen huone 135€/vrk 
Kahden hengen huone 145€/vrk 

Hotelli on kokoushotelli ja kokouspaikan yhteydessä.

Hotellihuoneen hintaan sisältyy buffetaamiainen ravintolassa sekä hotellin asiakassaunan ja kuntoiluhuoneen käyttö. Koko hotellin alueella toimii WiFi. Majoitusvaraus on mahdollinen rekisteröitymislomakkeella 31.7.2023 saakka.


Lapland Hotels Oulu

Lapland Hotels Oulussa pääsette nauttimaan Lapin elämyksellisyydestä keskellä kaupungin sykettä. Taidolla ja tyylillä sisustettu tunnelmallinen hotelli sijaitsee Oulun tuomiokirkon ja historiallisen Ainolan puiston kupeessa. Puiston läpi kävellen matka kokouspaikalle kestään reilun 10 minuuttia.

Hotellihuoneen hintaan sisältyy aitojen makujen buffetaamiainen sekä hotellin asiakassaunojen ja uima-altaan käyttö klo 17-22. Hinta ei oikeuta Lapland Hotels Club -pisteisiin tai etuihin.

Majoitusvaraus on mahdollinen rekisteröitymislomakkeella 31.7.2023 saakka.

Northern Comfort-huone yhdelle 107,00 €/vrk
Northern Comfort-huone kahdelle 127,00 €/vrk


Sokos hotel Arina

Yhden hengen huone 104.55€/vrk
Kahden hengen huone 124.85€/vrk

Hotelli sijaitseOulun ydinkeskustassa, Kauppakeskus Valkean yhteydessä. Kokouspaikalle pääsee helposti kävellen 15-20 minuutissa.

Huoneen hintaan sisältyy aamiainen, iltasauna ja kuntohuoneen käyttö. Majoitusvaraus on mahdollinen rekisteröitymislomakkeella 31.7.2023 saakka.